Schrijfclub & zo, iedere eerste woensdag van de maand

Do you wish there was a place you could go for writing inspiration and practice? Where you could hang out with other writers? Without needing to make a long-term commitment or spend a lot of money? Schrijfclub & zo is that place.

Dit is wat we doen. De coach geeft een prikkelende schrijfopdracht. Iedereen schrijft voor een tijdje. Dan lezen degenen die willen voor. We nemen een korte pauze en praten even bij. Daarna doen we nog een opdracht. Je kunt wat snacks nemen en een koffie of thee of sap pakken. We schrijven 90 minuten en het laatste half uur is social time.

There is no pressure, no critiquing, no angst. Just freewheeling creativity. I will get your juices flowing, no matter what type of writing you favor. You can sign up via facebook in advance or you can just drop in. It’s like an exercise class for writers. It’s really fun!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *