Workshops ‘Creative writing’

Workshops ‘Creative Writing’

Workshop ‘Skirbi storia’

In samenwerking met de Biblioteca Nacional Aruba (BNA) organiseert De Schrijfcoach Aruba drie keer per jaar een korte cursus ‘Skirbi Storia’. In zes bijeenkomsten worden de kanalen opengezet om verborgen verhalen naar buiten te laten stromen. De volgende cursus staat gepland voor februari 2018, ’s woensdags van 17 tot 19 uur in de BNA te Oranjestad.

Kico ta e idea? Participantenan ta bay purba di habri e cranchi di loke ta
biba den nan mes, loke nan ta sinti y experencia. Cu diferente ehercicio
coach Byande van Andel ta stimula e coriente creativo y ta duna idea,
feedback y inspiracion. Participantenan por inspira otro y intercambia di
idea con ta skirbi e storia. Participantenan ta sigui skirbi na cas den siman.
Esaki ta un tayer pa skirbi storia den cuadro di Lifelong Learning na Biblioteca Nacional Aruba.

Workshop ‘Schrijf mee met The Artist’s Way’

‘Ik geloof dat veel getalenteerde mensen hun creativiteit zijn kwijtgeraakt. Ze raakten geblokkeerd – door een nare leraar, een afgunstige vriend of jaloerse ouders. Maar ongeacht je leeftijd of je levensloop, en ongeacht de vraag of het beoefenen van kunst je werk, je liefhebberij of je droom is, het is nooit te laat of te egoïstisch of te dwaas om aan je creativiteit te werken.’ – Julia Cameron, 2002

Schrijf nu mee met The Artist’s Way. Op het programma van zestien weken staan twaalf bijeenkomsten gepland. Deze cursus start in de maand januari 2018.
Dag: woensdag, van 19.30 – 21.30 uur.
Plaats: San Barbola 249.

Workshop ‘Houdt schrijven ook van mij?’

‘Houdt schrijven ook van mij? is een korte cursus voor iedereen die van schrijven houdt, maar zich onzeker voelt over het schrijven. In vier bijeenkomsten worden verschillende invalshoeken gebruikt voor het verzamelen van ideeën en manieren om ideeën om te zetten in korte schrijfstukjes en gedichten.

“Je hoeft niet te ‘kunnen’ schrijven. Je hoeft niet eens ‘goed’ te zijn … Wat telt is dat je van schrijven houdt, dan houdt schrijven van jou.”

Klik voor verdere informatie op ‘contact’.
Plaats: San Barbola 249.